despre continut contact comanda carti MLM on-line
evenimente oportunitati MLM training MLM consultanta MLM biblioteca MLMStimaţi vizitatori,

Vă invit cu deosebită onoare să luaţi parte la activitatea noastră din industria vânzărilor directe, având ca obiectiv principal dezvoltarea domeniului marketing în reţea, cunoscut prin denumirea de MLM, Multi-Level Marketing sau Network Marketing.

MLM International România este o societate comercială cu răspundere limitată, cu sediul în Cluj-Napoca, înfiinţată în anul 1992 de Dan Mariu Dumitraş , care şi-a început activitatea principală de instruire şi consultanţă pentru industria vânzărilor directe, în speţă pentru MLM, în anul 1994.

Activând de la început sub coordonarea MLM International Inc., din SUA şi MLM International European Headquarters din Anglia, prin implementarea planurilor editoriale de publicare sub licenţă exclusivă a materialelor de instruire (cărţi şi casete) pentru distribuitorii MLM din România, MLM International România a sprijinit dezvoltarea companiilor MLM din România şi din străinătate, enumerate la Companii.

Paralel cu activitatea de publicare şi distribuţie directă a materialelor de instruire, MLM International România a coordonat şi dezvoltat câteva programe de instruire, conform modelelor de lucru de la colaboratorii externi ai companiei, autori renumiţi şi specialişti de prestigiu în domeniu, dintre care amintim:

bullet Don & Nancy Failla, Tom Big Al Schreiter, John Kalench, Edward Ludbrook, Robert Pauly,  dr. Oskar Pack, Peter Clothier, Trevor Lowe, John Milton Fogg, Michael Close, Jim Trelfall, Mark Rawlins
bullet MLM University din Florida, University of Illinois at Chicago, WFDSA (World Federal Direct Selling Associations)
bullet Direct Selling Europe


Intenţia nosatră este de a vă pune la dispoziţie cursuri şi seminarii tematice, pentru a vă completa bagajul de cunoştinţe necesar dezvoltării unei afaceri proprii de marketing în reţea.

Cei interesati vor gasi în site-ul nostru un sprijin eficient şi profesional, precum si recomandarea bibliografiei de specialitate atat de necesara fiecarei etape de dezvoltare a acestei industrii atat de dinamice.

Managerii companiilor MLM se vor putea informa de la o sursă sigură despre ultimele noutăţi pe plan naţional şi mondial, pentru a-şi armoniza strategia de lucru cu tendinţa generală de dezvoltare a întregii industrii de vânzări directe.

Prin activitatea Asociaţiei de Vânzări Directe din România (RODSA), fondată de MLM International România, alături de cofondatoarele Forever Living Products România şi Carion România, se deschide calea formării unei comunităţi profesionale a tuturor participanţilor la derularea activităţilor de vânzări directe din România. Participanţii, persoane juridice din România, sunt companiile MLM, companiile furnizoare de produse şi servicii, care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României.

(Informaţii detaliate despre activitatea asociaţiei RODSA se pot citi în site-ul prorpiu www.rodsa.ro
MLM International România vă oferă posibilitatea afilierii la industria de vânzări directe, prin practicarea competentă a activităţilor specifice marketingului în reţea, în spiritul Codului Etic de Conduită RODSA.

Vă urez succes în dezvolatrea propriei afaceri MLM şi vă invit la un dialog deschis prin paginile acestui site!

Nu uitaţi să recomandaţi tuturor colaboratorilor dumneavoastră site-ul nostru  www.mlm.ro şi al editurii Digital Data Cluj www.digitaldata.ro, principala furnizoare de cărţi şi casete pentru MLM.

Dr.  Daria Elena Dumitraş
Manager of Consulting Departament
Cluj, septembrie 2011


Pentru programarea cursurilor si seminariilor vă rugăm să ne contactati pe email (office[at]mlm.ro) sau telefonic la 0264-442124
Companii MLM/Network Marketing din România

care au beneficiat de serviciile de Consultanţă, Coaching şi Training, acordate:

Aeronet
Amway România (pentru Schwarz Multilevel Distribution)
Asig Invest
BEA Cosmetics
BizNas
CALIVITA (California Fitness)
CARION România
Forever Living Products România
HMI Versicherung
Lignum Vitae
Mentalis
Mentor M.A.C.
Profitness
Safe Invest
Saveco România
Life Care (Vision group International)
Nuskin-Pharmanex
VIP Network
Zanyx Company
Life Care
Gano Excel
Doval Distribution
Federico Mauro (FM Group)
Farmec Network
Quant Test Network
Winalite
Akuna Europe
Edera Network
Charlott' Lingerie
GWI
WBC

 
[sus]
MLM International Romania, str. Ady Endre nr. 29, 400064 Cluj-Napoca, Romania, tel/fax: +40-264-442124, email: office[at]mlm.ro

[MLMIR] , [DDC] , [RODSA]  and all other products mentioned are registered trademarks of their respective companies.

Questions or problems regarding this web site should be directed to cluj[at]digitaldata.ro.
Copyright © 2002-2011 MLM International Romania. All rights reserved.