despre continut contact comanda carti MLM on-line
noutati MLM evenimente oportunitati MLM consultanta MLM biblioteca MLM

Interviuri MLM

Michael Bock    Don & Nancy Failla   
Un expert în MLM!

"Interviu cu un lider" - confesiuni, mărturii şi conluzii despre succesul afacerilor în Multi-Level Marketing, relatate de Dan Marius Dumitraş"

Lucrarea este alcatuită de autor pe baza convorbirilor cu Michael Bock, unul din liderii MLM din SUA, care şi-a transformat experienţa într-o profesiune de credinţă. (Citiţi mai jos un extras din carte !)

Este cunoscut faptul că industria Network Marketing (Multi-Level Marketing, MLM sau marketing în retea) este cea mai prolifică activitate făuritoare de oameni de succes, lideri de necontestat în lumea afacerilor. Apărute la începutul anilor ‘50, afacerile de distribuţie şi vânzări directe a produselor şi serviciilor prin metoda “de la om la om” au dat ocazia dezvoltării presonalităţii multor distribuitori, care de-a lungul activităţii lor au ajuns în postura de lideri ai unor grupuri de întreprinzători independenţi.

Exemplul liderilor MLM a fascinat mulţimea de oameni, care au dorit să-si suplimenteze veniturile, creând pe tot globul pamântesc o masă de 25 milioane de distribuitori, care au rulat în anul 2000 peste 84 miliarde de dolari. Secretul succesului acestor lideri nu este altul decât munca entuziastă şi devotamentul faţă de scopul final, acela de a deveni independenţi financiari, de a fi stăpâni pe viaţa şi destinul lor.

Citind cartea veţi afla direct de la sursă:

bulletcare sunt secretele unui lider MLM,
bulletcum trebuie să vă planificaţi activitatea,
bulletcum se demarează o afacere proprie MLM,
bulletcum să conduceţi şi să instruiţi oamenii,
bulletce înseamnă să vă reîntoarceţi la şcoală,
bulletcum să vă stimulaţi succesul într-o afacere MLM pentru un nou stil de viaţă.

Cartea  se poate comanda direct prin COMENZI ON-LINE sau la:

Editura Digital Data Cluj (www.digitaldata.ro)
C.,P. 1 - 470
400064 Cluj-Napoca

sau la telefonul 0264-442124


Extras din carte:

Autorul: Aş dori să vorbim astăzi despre motivaţie, atitudine personală şi ţeluri. Cred că această temă reprezintă cea mai importantă problemă într-o afacere MLM. Se ştie că, factorul primordial al obţinerii succesului într-o afacere este educarea propiei persoane.

Deci, cum se poate aborda această problemă? Cum se poate stăpâni?

Cum ai pornit în afacere? Ce atitudine ai avut faţă de ea?Michael: Haide să reflectăm asupra atitudinii personale. Nu este chiar aşa de simplu, deoarece omul nu este un robot, care funcţionează fără probleme la o simplă apăsare pe buton. Cred că orice persoană care porneşte la drum într-o afacere trebuie să-şi pună multe întrebări asupra atitudinii personale.

În primul rând, îşi va pune întrebări care privesc viaţa sa personală: "Ce vreau să fac în viaţă?", "Cum voi învăţa?", "Ce rezultate voi obţine?" şi aşa mai departe.

Probabil, aproape toţi au învăţat o meserie. Fiecare are un serviciu, în care a pornit cu o anumită concepţie faţă de muncă. Atunci când s-au căsătorit au avut anumite idei despre viaţă. Precis şi-au propus să realizeze ceva, să obţină ceva şi să ducă o viaţă frumoasă. Aminteşte-ţi de aceste vremuri, analizează-ţi visele şi vezi cum arată ele astăzi. La majoritatea oamenilor, rezultatul acestei introspecţii în trecut nu este chiar aşa de îmbucurător. De aceea, auzi deseori spundu-se cu amărăciune: "Ne-am propus ceva, dar a ieşit cu totul altceva, iar rezultatul nu este ceea ce am dorit." Din păcate, eşecurile în viaţă au la bază o falsă interpretare a posibilităţilor de realizare.

Autorul: Care să fie cauza acestor nereuşite?

Michael: Cred că toate acestea conduc la o întrebare legată de atitudinea faţă de viaţă. Este adevărat că, de multe ori, nu au existat posibilităţi reale pentru a reuşi în viaţă. Nu s-a mers pe drumul potrivit. Dar o atitudine corectă faţă de viaţă este esenţială pentru a reuşi.

Autorul: Şi care ar fi drumul corect de parcurs?

Michael: Fiecare din noi trebuie să muncească. Fără muncă nu se poate trăi, deoarece nu se pot câştiga bani pe cale cinstită, iar banii sunt legaţi de viaţă şi nu ne putem descurca fără ei. Banii ţin pur şi simplu de viaţă. De ce lucrăm? Pentru că munca noastră are desigur un sens. Noi muncim dintr-un anumit motiv, pentru că pretindem ceva de la viaţă. Aşteptăm să ajungem la o bunăstare, la o stare de mulţumire personală, la o bucurie. Ne dorim să fim fericiţi şi să avem o existenţă sigură. Fiecare îşi propune acest lucru. Unul mai puţin, altul mai mult. În mod sigur mulţi oameni sunt pe drumul cel bun, dar există unii care au pierdut orientarea către independenţă şi fericire. Ar mai fi de adăugat un fapt extrem de important, pe care orânduirile dictatoriale îl omit înadins.

Constituţia ţărilor cu adevărat democrate prevăd dreptul omului de a fi liber şi fericit. Iată de ce trebuie să muncim. Pentru că vrem să obţinem libertate şi fericire personală. La urma urmei, ne dorim un singur lucru: să avem certitudinea că ne va fi din ce în ce mai bine. Cei care sunt deja într-o afacere MLM ştiu foarte bine că au în mâinile lor imaginea viitorului, dorinţa de a avea lucruri frumoase, o viaţă mulţumită, o existenţă fără probleme. O afacere MLM este o posibilitate fantastică de a învăţa treptat foarte mult despre atitudine, de a învăţa în general pentru viaţă, fiind şi o posibilitate de a deveni independent în afaceri, de a reuşi să atingi un ţel mare în viaţă şi de a câştiga foarte mulţi bani.

Autorul: Să rămânem la cauza nereuşitelor. Concret, care sunt motivele acestor eşecuri de care vorbeai?

Michael: Există o mare necunoscută în toată povestea asta, care se numeşte propria persoană. Nimeni nu se naşte filozof. Cauzele, pentru care de multe ori nu ajungem departe în viaţă şi nu realizăm ceea ce ne-am propus, se pot găsi în caracterul omului, care se formează în copilărie, în propriile slăbiciuni, ori în pierderea sau lipsa încrederii în forţele proprii.

Eu am parafrazat această problemă, spunând că în capul fiecărui om se află un Triunghi al Bermudelor. Fiecare om este dominat de dimensiunea şi forţa acestui triunghi, care se compune din trei elemente: motivaţie, atitudine şi ţel. Atunci când nu le poţi controla, acţionezi haotic şi te scufunzi în platitudine, într-un mediu negativ. Cele trei forţe acţionează nevăzut şi te trag la fundul oceanului, în neant. Dar, dacă le poţi controla, atunci cu siguranţă te vor propulsa spre cer, în spaţiul luminos al succesului, unde eşti înconjurat numai de lucruri pozitive. Rezultanta pozitivă a acţiunii celor trei forţe constituie motorul acţiunilor persoanle.

Autorul: Foarte interesant ce spui. Într-adevăr, motivaţia, atitudinea personală şi ţelul suprem în viaţă constituie motorul oricărei acţiuni personale.

Michael: În orice afacere trebuie să începi de la dobândirea unei atitudini pozitive pentru obţinerea succesului aşteptat. Trebuie să-ţi descoperi acea forţă lăuntrică, din care se va naşte atitudinea pozitivă faţă de succes.

Şi eu a trebuit să învăţ cum se face acest lucru. Repet: nimeni nu se naşte filozof. Toţi aceia care au vrut să aibă succes în afaceri au învăţat să gândească altfel, adică să-şi schimbe mentalitatea. Toţi au învăţat să privească altfel lucrurile, iar acest lucru porneşte de la sinceritate faţă de propria persoană.

...


[inapoi]


MLM International Romania, str. Ady Endre nr. 29, 400064 Cluj-Napoca, Romania, tel/fax: +40-264-442124, email: office[at]mlm.ro

[MLMIR] , [DDC] , [RODSA]  and all other products mentioned are registered trademarks of their respective companies.

Questions or problems regarding this web site should be directed to cluj[at]digitaldata.ro.
Copyright © 2002-2011 MLM International Romania. All rights reserved.