despre continut contact comanda carti MLM on-line
noutati MLM evenimente oportunitati MLM consultanta MLM biblioteca MLM

Interviuri MLM

Confesiuni,mărturii si concluzii

ale liderilor MLM din România, SUA, Germania ...
în interviu cu Dan Marius Dumitraş şi colaboratorii săi
Exemplul oamenilor de succes, prin etalarea experienţei lor în activitatea MLM pe care o desfăşoară, constituie un model demn de urmat pentru acele persoane care doresc ceva mai mult de la viaţă. Relativ nouă în România, industria vânzärilor directe, prin componenta ei marketing în reţea (cunoscută sub denumirea de MLM sau Network Marketing), şi-a format deja un grup de lideri, care constituie principala forţă de tracţiune a industriei, spre o dezvoltare profesională, dinamică şi de mare succes.

Pentru cunoaşterea experientei acestor lideri, precum şi a experţilor în MLM, vom relata câte un interviu cu ocazia unor evenimente deosebite din industria MLM în România. Prin lideri se înţeleg acele persoane care conduc destinele marilor reţele de distribuitori MLM, managerii companiilor care activeaza în România şi instructorii, mentorii şi profesorii care educă distribuitorii şi colaboratorii sistemelor MLM.

Michael Bock    Don & Nancy Failla   


Întâlnire cu Jay Konrad Levinson

Belgrad, 19 noiembrie 2008

World Meeting Hemel Cosmetics

Invitat fiind pentru o conferinţă despre RODSA şi situaţia industriei de vânzări directe din România, am avut plăcuta surpriză să-l întâlnesc pe autorul seriei de cărţi "Guerilla Marketing", expertul american în tehnici de marketing, Jay Konrad Levinson.

Întâlnirea a avut loc la Holliday Inn., locul unde s-au derulat conferinţele şi prezentările organizate de Hemel System Int. din Serbia, la care au participat peste 500 de persoane.

Autorul a susţinut un seminar de 6 ore, urmat de o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe marginea expozeului prezentat.

Discuţia avută cu J.K. Levinson, în pauza seminarului, s-a axat pe problema dezvoltării tehnicilor moderne de marketing, publicarea unor lucrări de specialitate şi evoluţia marketingului în reţea în România şi pe plan global.

"Aş recomanda tuturor distribuitorilor din sistemele Network Marketing să studieze profesional marketingul în reţea, sub toate aspectele sale: comunicare, tehnică de lucru, plan de recompensare, competitivitate, viziune şi scop final. Numai prin studiu şi practică se poate ajunge la scopul şi succesul dorit! " - a fost concluzia discuţiei noastre.

Cărţile autorului au fost traduse în limba română, iar J.K. Levinson a vizitat România în 2006, cu ocazia lansării unei cărţi din seria de 11 publicate.


[inapoi]


MLM International Romania, str. Ady Endre nr. 29, 400064 Cluj-Napoca, Romania, tel/fax: +40-264-442124, email: office[at]mlm.ro

[MLMIR] , [DDC] , [RODSA]  and all other products mentioned are registered trademarks of their respective companies.

Questions or problems regarding this web site should be directed to cluj[at]digitaldata.ro.
Copyright © 2002-2011 MLM International Romania. All rights reserved.