despre continut contact comanda carti MLM on-line
noutati MLM evenimente oportunitati MLM consultanta MLM biblioteca MLM

Despre MLM - cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri despre MLM
Cursuri MLM - cursuri de specialitate
Interviuri - interviuri cu lideri MLM
Preambul

Scopul acestui subdomeniu este de a informa, instrui şi perfecţiona distribuitorii MLM din România. Ideea fundamentală de derulare a programului intitulat TRAINING MLM este dezvoltarea competenţei profesionale în activitatea de distribuitor MLM. Fiind vorba despre o activitate nonguvernamentală, neinstituţionalizată, Training MLM se defineşte printr-o iniţiativă privată, a companiei româno-germane MLM International Romania, care cuprinde module înglobate în programele de dezvoltare profesională elaborate de companiile de prestigiu:

bullet International Association of Lifestyle Trainers (MLM International, Inc.), (USA)
bullet Leadership Research Intstitute - LRI(GB)
bullet Direct Sales University (NZ)
bullet MLM University (USA)

Din acest motiv, programele sunt structurate în funcţie de planul de marketing adoptat de fiecare companie MLM. Fiecare etapă din programele de pregătire se adresează unei anumite categorii de distribuitori, care se va parcurge în baza unor condiţii de participare specifice.

Această parte din site este destinată celor care doresc să se specializeze în afacerile MLM şi să se perfecţioneze aşa cum artiştii Yngwie Malmsteen şi Steve Vai, maeştrii la chitară electrică, au reuşit să o facă!


 

Instruirea şi Perfecţionarea în MLM/Network Marketing

Politicile de dezvoltare a afacerii oricărei firme specializate în distribuţia de produse şi servicii prin vânzare directă de la om la om trebuie să cuprindă în primul rând un program de instruire şi perfecţionare a colaboratorilor săi.

În acest sens, pe lângă seminariile de iniţiere şi de specializare organizate de MLM International România, site-ul nostru  va cuprinde o pagină dedicată acestei activităţi de instruire, sub forma unui curs MLM.

Distribuitorii MLM sunt invitaţi să ia parte la acest curs, prin aprofundarea temelor expuse, prin aplicarea în practică a tehnicilor de lucru şi prin împărtăşirea experienţei lor în scrisori adresate redacţiei, prin poştă sau e-mail. Reacţia cititorilor la subiectele tratate este foarte importantă pentru autorii acestui curs, întrucât dorim să cunoaştem atât bucuriile cât şi greutăţile pe care le întâmpină, pentru a veni în ajutorul lor cu eventuale soluţii sau sfaturi practice.

Cursul va trata, pe de o parte, problemele de început ale distribuitorilor, analizând tehnicile de recrutare şi sponsorizare necesare creşterii structurilor, iar pe de altă parte, problemele de dezvoltare a personalităţii distribuitorilor, analizând aspectele motivaţionale şi de atitudine necesare în această afacere.

Pentru început, vom analiza locul şi necesitatea instruirii în sistemele Network Marketing, precum şi strategia de bază a educaţiei în MLM/Network-Marketing. 
 
Informaţii despre Schemele Piramidale Ilegale şi cum să vă feriţi de ele în:

www.myvideotalk.ro  (un website gestionat de RODSA
 MLM International Romania, str. Ady Endre nr. 29, 400064 Cluj-Napoca, Romania, tel/fax: +40-264-442124, email: office[at]mlm.ro

[MLMIR] , [DDC] , [RODSA]  and all other products mentioned are registered trademarks of their respective companies.

Questions or problems regarding this web site should be directed to cluj[at]digitaldata.ro.
Copyright © 2002-2011 MLM International Romania. All rights reserved.